eerlijke handel in kaarten en olijfhout

Soorten kaarten


afbeeldingen uit Nepal (Nepal Leprosity Trust)

Wat voor soort kaarten zijn er
Artistiek
- Een aantal kaarten leent zich goed als decoratie aan de muur zoals de kaarten uit Nepal hierboven. Uit Papua komen kaarten met traditionele schilderingen op geklopte boomschors.

Beterschap - Er is een rijke verzameling aan kaarten met bloemen. Voor zieke kinderen zijn er leuke kaarten met afbeeldingen van dieren.

Condoleance - Er zijn verschillende kaarten met bloemen, vogels of vlinders in rustige kleuren.

Feest - Verjaardag - Kleurige kaarten met dieren. Uit Mauritius zijn ook een aantal kaarten met 'happy birthday' als print.

Geboorte - Kind - Er zijn speciale kinderkaarten met afbeeldingen van dieren of speelgoed. Een aantal kaarten zijn specifiek voor de geboorte van een kind. Hier staat bijvoorbeeld een ooievaar op of een kinderwagen.

Kerst - Groot assortiment kerstkaarten met afbeeldeningen van de heilige familie, herders en de drie koningen. Er zijn ook kaarten met kersbomen, kerstversiering, sterren en winterlandschapjes.

Liefde - Valentijn - Huwelijk - Naast alle kaarten met bloemen zijn er ook speciale kaarten met als thema liefde.

Religieus - kaarten met de ark van Noach, vredes duiven, opkomende zon en regenboog.


Hoe vindt u deze kaarten
U kunt in de webwinkel met behulp van de zoekfunctie 'snel zoeken' (linksboven in webwinkel) deze verschillende kaarten vinden door zoektermen zoals hierboven (geboorte, liefde, dieren, etc.) in te vullen.
Wilt u weten welke kaarten nieuw zijn? Vul dan nieuw in.